Pekka Haavisto presidentiksi 2024

Suomi tarvitsee presidentin joka kutsuu suomalaisia yhteisen pöydän ääreen. Ansaitsemme Suomen, josta voi olla ylpeä niin täällä kotona kuin maailmalla.

Tässä ajassa presidentiltä vaaditaan kokemusta ja näkemystä. Kun Euroopassa on sota, harjoitteluaikaa ei ole. Seuraavalla presidentillä on oltava tehtävässä vaadittava osaaminen valmiina.

Tasavallan presidentti on myös arvojohtaja. Hänen on tunnettava Suomi ja suomalaiset. Ei vain juhlien ja paraatien suomalaiset, vaan tavalliset arjen suomalaiset tämän maan joka kolkasta. Ja tiedän, että ne suomalaiset eivät aina ole samaa mieltä kaikesta. Mutta tiedän myös, että jokaisen kanssa voi keskustella – ja jokaisen kanssa voi keskustella arvokkaasti ja kunnioittavasti.

Pekka Haavisto

Lue Pekka Haaviston puhe kampanjan avajaisjuhlassa

Läs Pekka Haavistos öppningstal för presidentvalskampanjen

Read Pekka Haavisto’s Speech at Campaign Opening

Tervetuloa mukaan

Ilmoittaudu mukaan tukijaksi! Tiedotamme tukijoita työn edistymisestä ja annamme vinkkejä tavoista tukea Pekka Haaviston presidenttiehdokkuutta. Täytä ja tulosta myös tämän lomakkeen alta löytyvä kannattajakortti tukeaksesi Pekka Haaviston asettamista presidenttiehdokkaaksi.

Ilmoittautumistasi ei voitu tallentaa. Pyydämme yrittämään uudestaan.
Kiitos ilmoittautumisestasi Suomea yhdistävän presidenttiehdokkuuden tueksi. Hyväksy ilmoittautuminen vielä sähköpostissasi.

We use Brevo as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Brevo for processing in accordance with their terms of use

Tietosuojaseloste

Kansalaisvaltuuskunta

Kannattajakortit

Tue Pekka Haaviston asettamista presidenttiehdokkaaksi allekirjoittamalla kannattajakortti. Puolueisiin sitoutumattoman presidentinvaaliehdokkaan asettaminen vaatii 20 000 kannattajakortin keräämistä.